Tarieven

Tarieven

Als je geïnteresseerd mocht zijn in mijn diensten dan is het niet meer dan logisch dat je graag wilt weten wat ik zoal vraag qua prijs voor mijn werk. Op deze pagina kun je dan ook mijn tarieven vinden, al staan deze zeker niet vast. Er is altijd wat ruimte om te praten natuurlijk, waarvoor je het beste onderaan de pagina een offerteaanvraag kunt invullen. Ik zal dan contact met je opnemen om onze samenwerking te bespreken.   

 

Tarieven: SEO teksten schrijven 

Mijn specialisme is natuurlijk het schrijven van SEO teksten. Alhoewel ik hier al een tijdje ervaring in heb en inmiddels al duizenden SEO artikelen heb geschreven, hanteer ik alsnog in vergelijking met andere SEO tekstschrijvers relatief lage tarieven. Een goedkope SEO tekstschrijver ben ik dan ook zeker. Hoeveel ik precies vraag per 100 woorden hangt echt van de opdracht af, neem daarom contact met mij op om mijn SEO artikelen tarieven te bespreken. 

 

Tarieven: SEO trefwoordanalyse 

Ook kun je mij inhuren voor het uitvoeren van een SEO trefwoordanalyse. Zo’n SEO keywordanalysis is echt ontzettend belangrijk. Dit is het geval als je SEO teksten wilt schrijven, maar ook als je de teksten op je website wilt schrijven. Er gaat dus ook wel wat tijd zitten in een trefwoordanalyse, want dit moet dus secuur gebeuren. Daarom vraag ik per SEO keywordanalysis een tarief van 50 euro exclusief BTW. Moet ik ook je SEO teksten schrijven of je website schrijven op basis van de analyse? Dan valt er zeker te praten over de prijs. 

 

Tarieven: Website schrijven

Je website schrijven, dat kan ik ook nog doen! Dit doe ik natuurlijk op basis van de SEO trefwoordanalyse om ervoor te zorgen dat je bedrijf de juiste keywords gebruikt en daardoor zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google eindigt. Wat mijn tarieven zijn voor het schrijven van de teksten op je site? Dat valt lastig te zeggen. Het hangt er namelijk vanaf hoeveel pagina’s je website heeft en hoeveel woorden één pagina moet hebben. 

 

Of vraag gewoon een offerte aan! 

SEO teksten laten schrijven, een SEO trefwoordanalyse laten uitvoeren of een website laten schrijven door mij? Dat kan! Vul het onderstaande formulier in en ik zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om het een en ander te bespreken.