Diensten

SEO Diensten

Search Engine Optimization, het is waar ik tegenwoordig voor (en van) leef. Ik bied dan ook diverse SEO diensten aan waar jij als bedrijfseigenaar van gebruik kunt maken. Hieronder vind je een korte uitleg van de diensten die ik als freelancer aanbied. De tarieven van mijn SEO diensten vind je overigens op deze pagina.   

 

SEO teksten schrijven 

SEO teksten laten schrijven, daarvoor ben jij bij mij hoe dan ook aan het juiste adres. Dit doe ik namelijk inmiddels al een tijdje en ik durf mezelf ondertussen toch wel een expert te noemen op dit vlak. Dat mag ook wel, toch? Er staan nota bene al duizenden SEO artikelen online die ik heb geschreven. In mijn freelance SEO tekstschrijver portfolio kun je lezen voor welke bedrijven ik al SEO teksten heb geschreven en op welke websites deze artikelen zijn geplaatst.   

 

SEO trefwoordanalyse 

Naast SEO teksten schrijven kan ik nog meer. Zo ben ik ook in te huren voor het uitvoeren van een SEO trefwoordanalyse. De resultaten van de SEO keywordanalysis kan ik vervolgens inzetten bij mijn andere SEO diensten. Met andere woorden, de SEO teksten laten schrijven kan ik doen met behulp van de SEO trefwoordanalyse. Daarnaast kan ik de keywords ook inzetten bij het schrijven van je website.   

 

Website schrijven

Je website schrijven zul je zelf een ontzettend vervelend klusje vinden. Ik niet! Ik vind het juist hartstikke leuk om te doen. Als je me inhuurt voor het schrijven van de teksten voor op de site van je bedrijf dan zal ik natuurlijk je doelgroep in mijn achterhoofd houden. De tekst moet natuurlijk je potentiĆ«le klanten aanspreken, maar het zal ook Google tevreden moeten stellen. Daarom zal een SEO trefwoordanalyse hoe dan ook nodig zijn hierbij.    

 

Vraag een offerte aan voor mijn SEO diensten 

SEO teksten laten schrijven, een SEO trefwoordanalyse laten uitvoeren of een website laten schrijven door mij? Dat kan! Vul het onderstaande formulier in en ik zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om het een en ander te bespreken.