Portfolio

Portfolio

Ik heb het al eerder genoemd, SEO artikelen uit mijn pen (nou ja, eigenlijk toetsenbord) vind je overal op het internet. Ze zijn er in het Engels te vinden, maar toch wel vooral in het Nederlands. Alsnog kun je me ook als SEO copywriter Engels inhuren, want ook dat kan ik very well. SEO teksten schrijven kan ik dus als de beste en heb ik inmiddels al voor veel bedrijven mogen doen, zoals je in mijn freelance SEO tekstschrijver portfolio kunt vinden. Ook zul je een paar sites kunnen vinden waar mijn teksten kunnen worden gelezen.   

 

Freelance SEO tekstschrijver portfolio: de bedrijven

Als je een fan van 3D printen bent dan zul je het wel kennen: Hubs. Het is al dan niet het grootste bedrijf waar jij je designs kunt laten 3D printen. Inmiddels heb ik er echt al honderden teksten voor mogen schrijven, zowel in het Nederlands als in het Engels. Naast Hubs is ook Overstappen een terugkerende klant, wat tevens geldt voor veel andere bedrijven. Voorbeelden hiervan zijn Albeka, Merel in Wonderland, EasyTerra, ga zo maar door. Ben jij de eigenaar van het volgende bedrijf dat ik aan dit lijstje toevoeg?   

 

Freelance SEO tekstschrijver portfolio: de sites

Doordat ik ondertussen al duizenden SEO teksten heb geschreven zijn mijn werken als freelance SEO copywriter natuurlijk ook op veel verschillende websites te vinden. Zo heb ik teksten gemaakt die zijn geplaatst op dé twee kranten van het noordelijke deel van Nederland: Dagblad van het Noorden en de Leeuwarder Courant. Ik mag dan wel geen vrouw zijn, maar ook vind je veel van mijn SEO artikelen op de site van de welbekende magazine Vriendin en allerlei soortgelijke tijdschriften. Daarnaast worden de SEO teksten die ik heb geschreven ook veel op lokale nieuwssites geplaatst.   

 

Neem contact met me op! 

Ben je benieuwd naar mijn schrijfstijl? Vul het onderstaande formulier in en ik zal zo spoedig mogelijk een testtekst voor je schrijven!